Gezondheidscentrum Nederweert

 

Het Gezondheidscentrum Nederweert is een initiatief van huisarts Theo Hendricks en fysiotherapeut Jean-Paul Seuren.

Door de groei van de praktijken van beide zorgverleners waren zij, in 2012, beide uit hun jasje gegroeid in hun voormalige praktijkaccommodatie.

Om het hoge niveau van dienstverlening te kunnen blijven garanderen hebben zij besloten het voormalige Politiebureau aan de Loverstraat in Nederweert om te bouwen tot een multidisciplinair gezondheidscentrum.

Na een flinke verbouwing waarbij het pand is opgesplitst in twee delen hebben ze in 2013 hun nieuwe locatie geopend. Het pand hebben ze “Gezondheidscentrum Nederweert” genoemd.

Het voormalige cellencomplex (Loverstraat 6) is verbouwd tot Huisartsenpraktijk Hendricks en Adriaens. Verder hebben zich hier een psycholoog van Mentaal Sterk en een diëtist van het groene Kruis gevestigd.

In het voormalige kantorencomplex (Loverstraat 8) hebben zich naast Fysio- en Manuele therapie Seuren ook diverse andere (para-)medische disciplines gevestigd, waaronder Oefentherapie Cesar van der Wilt, Ergotherapeutisch Centrum en Verloskundigen praktijk Midden Limburg , Logopedie Bianca Beelen en Kinderfysiotherapie Scheijmans en Coolen.

Door deze (multi-disciplinaire) samenwerking, zowel binnen het centrum als met de zorginstellingen in de regio, kunt u een rekenen op een optimale zorg.